پوست لیمو ترش
🔖 پوست من را دور نیاندازید!
✔️پوست لیموهای کوچک به رنگ سبز و زرد را دور نریزید.
🌸لیمو ترش، تازهاش سرشار از ریزمغذیهای معجزهآسا است و وقتی آب آن را گرفتید و نوش جان کردید، پوستهای به جا مانده از فرآیند آبگیری را نیز نگهدارید که خواص آن و مهربانی بینظیرش با بدن ما، همچنان ادامه دارد.
🌀بعد از اینکه این پوستهای پر خاصیت بعد فرآیند آبگیری، خوب خوب خشک شد، آسیاب کنید (نیمه درشت باشد)
✔️این پودر لیمو طلایی رنگ، با عطر و طعم بی نظیرش بلد است مقوی هضم کبد و معده باشد.
✔️از تولید بلغم اضافی و مزاحم با تقویت هضم جلوگیری میکند، تقویت هضم میکند.
✔️پس در بیماران کبد چرب، فشار خون، آکنه و چاقی عالی اثر میکند.
✔️توصیه میشود قبل و بعد غذا در حد یک ق. چ. میل کنید.
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
+ نوشته شده در دوشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ ساعت توسط رحمت اسماعیل زاده
|